Akcija!

Noirot radijator Digital Spot E-2

16.900,00 RSD22.900,00 RSD

Ako želite da poručite proizvod, pročitajte ovde kako to možete uraditi.

 

 • Najprodavaniji radijator na svetu sa 10 godina garancije, dizajniran i proizveden u Francuskoj
 • Električni panelni radijator snage 1000, 1500, 2000 ili 2500 W sa digitalnim tajmerom
 • Brzo zagrevanje prostorije uz postizanje radne temperature za samo 75 sekundi
 • Izuzetno manja potrošnja električne energije u odnosu na druge uređaje za grejanje na struju
 • Automatski senzor protiv pregrevanja, otporan je na oscilacije napona, ima IPX4 zaštitu
 • Bez isušivanja vazduha i sagorevanja čestica prašine – Odobren od strane međunarodnih zdravstvenih organizacija

Opis

Kako rade Noirot radijatori?

Noirot radijatori za zagrevanje koriste proces prirodne konvekcije kako bi obezbedili što efektivnije, efikasnije i nečujno grejanje. To znači da se ne zagreva grejno telo već vazduh koji prolazi kroz grejač. Na taj način se vazduh ravnomerno raspoređuje po prostoriji sa efikasnošću grejanja 99%.

Aluminijumski ili uljani radijatori prvo moraju da zagreju tečnost npr. ulje ili vodu, koja posle zagreva sam radijator da bi tek nakon toga on grejao prostoriju. Panelni radijatori imaju kraći i bolji proces jer se ne zagreva ni njihova spoljašnjiost, a ni unutrašnjost, već samo vazduh koji struji kroz njih.

Hladan vazduh iz prostorije ulazi u radijator u donjem delu, prolazi preko specijalno napravljenog grejača i izlazi kroz gornji otvor radijatora. Sve ovo se odvija bez ventilatora zahvaljujući prirodnim procesima fizike.

Revolucionarni Monobloc RX Silence grejač Noiorot radijatora izrađuje se u specijalnim procesima i fazama od jednodelne aluminijumske legure sa dodatkom mangana, silicijuma i titana. Kombinacija ovih materijala omogućava odličnu toplotnu izmenu uz nižu temperaturu grejnog elementa. Radijator snage 1000 W zagreva grejač na samo 350 °C. Na taj način nema isušivanja vazduha, potrošnje kiseonika, a nema ni sagorevanja čestica prašine tako da ne dolazi ni do prljanja zidova, a ni radijatora.

Monobloc RX Silence grejač je osmišljen tako da štedi energiju jer punu radnu temperaturu postiže za samo 75 sekundi. To znači da odmah nakon uključivanja počinje da greje prostoriju.
Noirot radijatori su potpuno nečujni tokom rada, njihovi paneli se ne šire od zagrevanja te nema nikakvih dodatnih neprijatnih zvukova.

Pošto nemaju ventilator, oni ne podižu prašinu što je odlično za sve one koji imaju problema sa alergijama ili astmom. Sertifikovani su od strane međunarnodnih zdravstvenih organizacija kao pogodni za upotrebu u domovima u kojima borave osobe koje imaju astmu, bronhitis i druge bolesti disajnih puteva.

Elektronski termostat Noirot radijatora

Svaki Noirot radijator opremljen je preciznim ASIC elektronskim termostatom. Čak i nakon višegodišnje upotrebe termostat ostaje precizan i održava željenu temperaturu što omogućava smanjene troškove električne energije i savršen komfor. Senzor proverava na svakih 30 sekundi da li i koliko grejač treba da radi.

Upravo je to jedan od važnih benefita koje Noirot pruža. Temperatura se, zahvaljujući tom termostatu, može odrediti sa preciznošću od 0,1°C.

Noirot radijatori sa digitalnim upravljanjem imaju sledeće režime rada:

 • Komforni režim
 • Ekonomičan rad
 • Režim protiv smrzavanja
 • Tajmer sa mogućnošću kreiranja sopstvenih programa

Tajmer omogućava režim rada sa samostalnim programiranjem. Možete programirati do 3 ciklusa dnevno tj. uključenja i isključenja radijatora.

Noirot radijatori imaju sertifikat IPX4

Sertifikat IPX4 garantuje zaštitu od vode i vlage što znači da se Noirot radijatori mogu bezbedno koristiti i u kupatilu. Ne postoji mogućnost strujnog udara. U slučaju da npr. padne peškir na radijator, sigurnosni termostat prepoznaje potencijalnu opasnost. Termostat prepoznaje da radijator ne radi punim kapacitetom i da dolazi do vraćanja toplote u kućište i isključuje konvektorski grejač. Kada se potencijalna opasnost ukloni, dolazi do ponovnog uključenja i rada radijatora.

Kako se Noirot radijatori mogu montirati?

Ovi panelni radijatori mogu se montirati na zid, a mogu biti i mobilni dodatnom kupovinom nožica sa točkićima. Zidni nosač se dobija uz sam radijator.

Ukoliko imate potrebu da prenosite radijator, nožice sa točkićima su pravi izbor jer se veoma jednostavno postavljaju na donju stranu radijatora i olakšavaju njegovo prenošenje iz prostorije u prostoriju.

Specifikacije

Modeli
Digital Spot 1000 W, 1500 W, 2000 W, 2500 W
Šifra – SKU 106, 107, 108, 109
Proizvođač Noirot
Vrsta proizvoda Panelni radijatori
Garancija 10 godina

Idite direknto na specifikaciju proizvoda:

1. Digital Spot E-2 1000 W

2. Digital Spot E-2 1500 W

3. Digital Spot E-2 2000 W

4. Digital Spot E-2 2500 W

Model Digital Spot E-2 1000 W
Šifra – SKU 106
Dimenzije 420×440×80 mm
Težina 4,1 kg
Grejna površina 10-15 m²
Model Digital Spot E-2 1500 W
Šifra – SKU 107
Dimenzije 580×440×80 mm
Težina 5,4 kg
Grejna površina 15-20 m²
Model Digital Spot E-2 2000 W
Šifra – SKU 108
Dimenzije 740×440×80 mm
Težina 6,5 kg
Grejna površina 20-25 m²
Model Digital Spot E-2 2500 W
Šifra – SKU 109
Dimenzije 900×440×80 mm
Težina 7,5 kg
Grejna površina 25-30 m²

Patentirani grejač

 

Zašto je Noirotov grejač najbolji?

Svi Noirot konvekcioni radijatori poseduju neuporedive karakteristike zahvaljujući ekskluzivnom i patentiranom specijalnom RX Silence® grejaču. RX Silence® grejni element sastoji se od jednodelne aluminijumske legure sa dodatkom mangana, silicijuma i titana, što čini ovaj uređaj najboljim konvektorom na svetu.
Navedeno obezbeđuje uštedu energije, brzo zagrevanje, idealnu razmenu toplote, najviši nivo komfora, potpuno tihi rad, nižu površinsku temperaturu (manju karbonizaciju) i dugovečnost. Ostali proizvođači najčešće koriste čelični element sa aluminijumskom difuzijom.

 

Poređenje konvektora

 

Konvektorska tehnologija rada – Obična žarna nit

 • Brzo zagrevanje sa enormnim troškovima, katastrofalnim toplotnim učinkom i nemogućnosti pravilne raspodele toplote
 • Visoka temperatura elementa (oko 450 °C) što uzrokuje isušivanje vazduha, sagorevanje čestica prašine kao i prljanje zida i samog radijatora (i rešetke)
 • Katastrofalna sigurnost

Konvektorska tehnologija rada – Čelični grejač sa aluminijumskom difuzijom

 • Sporije zagrevanje
 • Visoka temperatura elementa što uzrokuje isušivanje vazduha, sagorevanje čestica prašine kao i prljanje zida i samog radijatora (konvektor od 1000 W ima prosečnu temperaturu 450 °C)
 • Čelik i aluminijum nemaju isti ekspanziono–kontrakcioni koeficijent, što uzrokuje bučnost elementa i stvara vazdušnu branu između čelika i aluminijuma, deluje kao izolator, uzrokuje pregrevanje, povećanu potrošnju, nizak nivo komfora i enormno trošenje komponenata
 • Kratak vek trajanja zbog termičkog šoka i nemogućnosti održavanja stalne temperature

Konvektorska tehnologija rada – Noirot RX Silence® patentirani element

 • Jednodelni aluminijumski element sa jedinstvenim ekspanziono–kontrakcionim elementom, što rezultira najvišim nivoom komfora, najmanjom potrošnjom i nečujnim radom (doživotna garancija)
 • Specijalna površinska obrada aluminijuma što rezultira boljom razmenom toplote i savršenim radijacionim efektom
 • Vrhunska toplotna provodljivost što rezultira nižom temperaturom grejnog elementa (konvektor od 1000 W ima temperaturu grejača 350 °C što znači da nema isušivanja vazduha, sagorevanja čestica prašine i prljanja radijatora ni zida)
 • Dugovečnost elementa i svih komponenata zahvaljujući stalnoj temperaturi (nema termičkog šoka)

10 prednosti

 

Uputstvo

Preuzmite uputstvo: Panelni radijator Noirot Digital Spot E-2

O Noirotu

Noirot već duže od 75 godina greje milione domova širom sveta. Ovaj brend je poreklom iz Francuske. Pripada poznatoj Muller grupaciji zajedno sa drugim brendovima kao što su Airelec, Auer, Campa, Applimo i mnogi drugi.

Muller grupacija je lider u svetu grejanja o čemu svedoči prodajna mreža u čak 56 zemalja. Njihova proizvodnja odvija se u 6 fabrika u Francuskoj koje služe konstantnim inovacijama i razvoju što boljih proizvoda.

Jedinstvena patentirana tehnologija i najkvalitetnije komponente obezbeđuju 10 godina garancije na sve Noirot radijatore, a očekivani vek trajanja je duži od 25 godina.

Noirotov sofisticirani asortiman panelnih radijatora izuzetno je ekonomičan i pouzdan.

Instalacija nožica sa točkićima

Deklaracija

Proizvod Radijator Digital Spot E-2
Uvoznik IGNIS AURUM d.o.o.
Zemlja porekla Francuska
Proizvođač Noirot