Početna » Korišćenje kolačića i politika privatnosti

Korišćenje kolačića i politika privatnosti

Politika privatnosti

U ovoj politici privatnosti ćete saznati na koji način Ignis Aurum d.o.o, matični broj 20909072, sa sedištem u Beogradu, ulica Pančevački put 152, prikuplja vaše lične podatke i na koji način upravlja njima.

Mi pazimo i brinemo o vašoj privatnosti i posvećeni smo njenoj zaštiti.

Kada i kako prikupljamo vaše podatke?

Vaše podatke o ličnosti dobijamo direktno od vas i prikupljamo ih samo kada je to neophodno za potrebe vas kao kupaca ili kada je relevantno našem poslovanju. Prikupljanje podataka se odvija onda kada kupujete proizvode ili usluge od nas, prilikom rezervacije i reklamacije istih kao i prilikom izdavanja garancije.

Koje podatke prikupljamo?

Uobičajeni podaci koji se prikupljaju su sledeći:

  • Ime i prezime
  • Adresa isporuke i ugradnje (grad, ulica i broj, poštanski broj, broj stana i sprat)
  • Broj telefona
  • Imejl adresa
  • Finansijske informacije koje se tiču plaćanja

Koji podaci se prikupljaju radi ulaganja reklamacije?

Na osnovu Zakona o zaštiti potrošača dužni smo da vam obezbedimo mogućnost reklamacije kupljenih proizvoda. U ovakvim situacijama od vas prikupljamo sledeće podatke o ličnosti:

  • Ime i prezime
  • Broj telefona
  • Adresu (grad, ulica i broj, poštanski broj)
  • Imejl adresu

Za šta se koriste prikupljeni podaci?

Prikupljeni podaci o ličnosti isključivo se koriste za izvršenje poslovanja.

Ko upravlja prikupljenim podacima?

Svi prikupljeni podaci o našim kupcima se pažljivo čuvaju i dostupni su isključivo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za poslovanje. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo u bilo koje druge svrhe.

Video nadzor

Ignis Aurum d.o.o. koristi video nadzor radi bezbednosti kupaca, imovine i poslovanja, kao i radi otkrivanja kažnjivih dela i drugih spornih situacija. Obaveštenje o video nadzoru se nalazi na ulazu u naš prodajni saloni i isto se koristi u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju. Snimci se čuvaju tako da obezbeđuju odgovarajuću zaštitu podataka o ličnosti i pristup je ograničen samo kvalifikovanom osoblju.

Stupanje na snagu Politike privatnosti

Ova Politika privatnosti stupa na snagu 01.01.2017. Politika privatnosti može biti dopunjena i izmenjena u skladu sa potrebama i izmenama procesa u kompaniji Ignis Aurum d.o.o.
Preporučujemo vam da redovno pratite izmene i dopune Politike privatnosti na našem sajtu.