Isporuka i preuzimanje proizvoda

Ignis aurum vrši isporuke na teritoriji Srbije putem kurirske službe „Bex express”. Isporuke se vrše i sopstvenim prevozom u određenim situacijama. Ukoliko se radi o većoj količini proizvoda, o kabastim proizvodima ili o ugradnji kamina.

Isporuka kamina sa ugradnjom

Ukoliko je pored kupovine ugovorena i ugradnja kamina, isporuka na teritoriji Beograda je besplatna, dok se na teritoriji Srbije naplaćuje 60 RSD/km u oba smera.

Isporuka kamina i peći Domino robotom

Da ne bi došlo do oštećenja same robe ili vašeg enterijera za unošenje kamina ili peći u vaš dom koristimo Domino robot jer brinemo kako o našim radnicima, tako i o vama.
Domino robot osigurava lakoću prenošenja tereta i može jednostavno i sigurno da se penje i spušta bilo kojom vrstom stepeništa, može se koristiti i napolju na neravnim površinama kao što su trava, šljunak i drugo.

Rok isporuke

U zavisnosti od raspoloživosti proizvoda na lageru i mogućnosti nabavljanja, očekivani rok isporuke proizvoda koji su na stanju je od 1 do 3 radna dana.
Proizvode možete preuzeti i kod nas u salonu
Ukoliko vam tako odgovara, proizvode možete preuzeti nakon plaćanja direktno kod nas u salonu.

Ograničenja isporuke robe

Isporuka proizvoda moguća je samo na teritoriji Srbije.

Roba se ne isporučuje na teritoriju Bosne i Hercegovine, kao ni Crne Gore. Dostupna je mogućnost izvoza robe za fizička i pravna lica. U tom slučaju potencijalni kupci u sopstvenoj režiji organizuju sve neophodno, a to podrazumeva izvozno i uvozno carinjenje kao i međunarodni transport.

Prava i uslovi isporuke kurirskom službom

Molimo vas da pre preuzimanja proizvoda od strane kurirske službe pregledate proizvod kako biste se uverili da on nije fizički oštećen. Oštećene proizvode niste u obavezi da primite.
Ukoliko niste u mogućnosti da odmah pregledate proizvod, učinite to u roku od 24 h kako bi vaša reklamacija mogla da bude uvažena.
Reklamacije možete prijaviti na telefon: 011/6-555-897 ili putem imejla na reklamacije@bex.rs.