O nama

O kompaniji Ignis Aurum d.o.o.

Kompanija Ignis Aurum d.o.o. nudi inovativna rešenja tehnologije grejanja i imitacije grejanja.

Začeci kompanije datiraju od 2007. godine kada je ona osnovana u Zagrebu. Od samog početka uspostavljena je regionalna distribucija proizvoda sa širokom mrežom koja je obuhvatala: Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu. Regionalno predstavništvo prebačeno je u Srbiju 2013. godine.

Izložbeni salon nalazi se u Beogradu na adresi Pančevački put 152 i prostire se na 420 m². Odmah pored salona nalazi se i centralni magacinski prostor sa velikim lagerom koji pruža mogućnost isporuke i ugradnje najtraženijih proizvoda iz našeg asortimana već istog dana. Najprodavaniji kamini na drva, električni radijatori, bio kamini i drugi proizvodi uvek su dostupni.

Ignis Aurum ima veliki broj zadovoljnih kupaca. Proizvodi iz našeg asortimana mogu se kupiti u salonu ili putem veleprodajnog kanala. Pored maloprodaje usmerene na fizička lica i veleprodaje, naša kompanija ostvaruje uspešnu saradnju sa brojnim kompanijama u regionu, te su naši proizvodi pronašli put do vodećih regionalnih arhitekata, projektanata, investitora, velikih trgovačkih centara i ostalih pravnih lica.

Misija i brendovi koje zastupamo

Naša misija zasniva se na pronalaženju najboljih rešenja za skoro sve tipove grejanja, ali i o dodatnoj vrednosti za našu planetu. Brinemo o očuvanju i zaštititi prirodnih resursa, svesni smo društvene odgovornosti i stoga biramo za Vas samo proizvode od najboljih i najpoznatijih svetskih brendova koji se godinama razvijaju i kreiraju sve bolje i bolje proizvode koji manje troše prirodne resurse i redukuju štetnu emisiju čestica tokom svog rada. 

Zastupamo vodeće svetske brendove kao što su Jøtul, Noirot, Dimplex, Planikafires, A.caminetti, NORDflam, Romotop, Kawmet, InFire i druge. U mogućnosti smo da ponudimo i zahtevnijim kupcima najviši kvalitet po najpovoljnijoj ceni zahvaljujući liderskoj poziciji na tržištu. Proizvode direktno uvozimo iz Norveške, Francuske, Češke, Irske, Poljske, Španije i drugih zemalja.

Ignis Aurum zastupa vodeće svetske brendove kao što su:

Jotul

Jotul je jedan od najstarijih svetskih proizvođača kamina i peći na drva. Kompanija je osnovana u Norveškoj 1853. godine. Njihove peći i kamini od livenog gvožđa ručno se prave u Norveškoj već duže od 165 godina. Fabrička garancija Jotulovih proizvoda je čak 25 godina.

Dimplex

Dimplex je osnovan 1973. godine u jednom malom gradu na severu Irske. Danas se njihovo sedište nalazi u Dablinu, a proizvodnja u Irskoj i u drugim zemljama. Razvoj novih proizvoda i tehnologija su glavne osobine koje karakterišu ovaj brend. Njihove inovacije uključuju patentiranu tehnologiju električnih kamina. Dimplex je 1995. godine ispisao početke svoje istorije izumevši prvi električni kamin sa zaista realističnim efektom plamena i vatre. Od tada pa do danas zaštitili su više od 30 patenata koji pokrivaju različite oblasti tehnologije električnih kamina.

Noirot i Airelec

Noirot i Airelec su brendovi poreklom iz Pariza, pripadaju poznatoj Muller grupaciji zajedno sa drugim brendovima kao što su Auer, Campa, Applimo i drugi.

Muller grupacija je lider u svetu grejanja o čemu svedoči prodajna mreža u 56 zemalja. Njihova proizvodnja odvija se u 6 fabrika u Francuskoj koje služe konstantnim inovacijama i razvoju što boljih proizvoda. Jedinstvena tehnologija i kvalitetne komponente obezbeđuju 10 godina garancije na sve Noirot radijatore i 7 godina na Airelec.

Enerpia

Enerpia je kompanija iz Južne Koreje, nudi sisteme električnog podnog grejanja i opravdava svoj moto „Kvalitet je naš ponos“ uspešnom prodajom svojih proizvoda u preko 28 zemalja. Iza njih je veliki broj patenata i projekata u Južnoj Koreji i u drugim zemljama.

Romotop

Romotop je vodeći evropski proizvođač kamina poreklom iz Češke, proizvodi kaminske peći i ugradne kamine zanimljivog dizajna, koristeći inovativna rešenja za efikasno sagorevanje. Zanimljiva činjenica je da danas više od milion domaćinstava širom sveta uživa u Romotop kaminima i pećima na drva. Njihovi proizvodi ne samo da ispunjavaju zahteve kupaca, već premašuju industrijska ograničenja da bi proizveli estetski jedinstvene proizvode koji su takođe visoko efikasni i ekološki prihvatljivi. Garancija na Romotop kamine je 8 godina.

NORDflam

NORDflam je brend iz Poljske, nudi širok asortiman peći i kamina na drva odličnog kvaliteta sa najnovijim tehnološkim rešenjima. Sa modernim dizajnom i funkcionalnošću, ovi proizvodi savršeno dopunjuju svaki enterijer, unoseći toplinu i udobnost u svaki dom. NORDflam kamini i peći dolaze sa 7 godina garancije zahvaljujući kvalitetnim materijalima i tehnologiji koji se koriste tokom proizvodnje.

Kratki

Kratki je još jedan brend iz Poljske, prisutan na tržištu od 1998. godine, proizvodi kamine, peći na drva i sve popularnije bio kamine. Zahvaljujući dinamičnom razvoju, visokom kvalitetu i trajnosti njihovih proizvoda, brzo su se našli u prvom planu kupaca u Evropi.

Rocal

Rocal je proizvođač modernih dizajnerskih kamina koji u potpunosti samostalno izrađuje svoje proizvode u fabrici koja se nalazi 50 km od Barselone. Ovaj renomirani španski brend ima gotovo 40 godina iskustva u industriji grejanja što garantuje kvalitet njihovih proizvoda.

A.caminetti

Počevši kao malo italijansko porodično preduzeće kompanija A.caminetti se razvila u veliku kompaniju koja ispunjava sve zahteve kupaca. Već duže od 27 godina ova kompanija proizvodi kamine većih dimenzija i sjajnih dizajnerskih rešenja.

Chofu

Upotreba toplotnih pumpi je veoma
rasprostranjena u Japanu. Zašto baš u Japanu? Japan je zemlja sa oskudnim prirodnim resursima pa su pre svih prepoznali potrebu razvoja visoko energetski efikasnih proizvoda. Chofu, poznati brend iz Japana, proizvodi toplotne pumpe vazduh-voda koje koriste besplatnu energiju iz vazduha u kombinaciji s ograničenom potrošnjom električne energije. Svako domaćinstvo sa Chofu toplotnom pumpom može da uštedi oko dve trećine mesečne potrošnje električne energije.

Skamol Group

Skamol Gropu je danska kompanija koja proizvodi posebne izolacione sisteme za građevinsku industriju. Posebno se ističu kalcijum-silikatne ploče, koje se koriste za oblaganje kamina na drva i koje predstavljaju mnogo kvalitetnije i zdravije rešenje od ostalih alternativa koje se koriste na srpskom tržištu.

Color Grupa

Color Grupa osnovana je 1984. godine u Hrvatskoj. Kompanija se do danas uspešno razvija, širi i posluje širom sveta. Njihovi najpoznatiji proizvodi jesu dimovodne cevi i dodatna oprema.

Briga o kupcu i našim zaposlenima

Naši zaposleni su na usluzi svakom kupcu dajući besplatne, tačne i detaljne savete u vezi sa proizvodima.
Nudimo i usluge projektovanja, ugradnje i puštanja u rad celokupnog asortimana. Naš tim odlikuje profesionalnost na svakom koraku.
Posebno izdvajamo isporuku većih i težih proizvoda do kupaca koristeći Domino robot, koji savladava sve prepreke i napolju i unutra.
Konstantno se edukujemo i posećujemo treninge koje organizuju naši partneri.

Budite i vi očarani toplotom koju ćete pronaći kod nas. Čekamo vas.