O nama

O kompaniji IGNIS AURUM d.o.o.

Kompanija IGNIS AURUM d.o.o. nudi inovativna rešenja tehnologije grejanja i imitacije grejanja.

Začeci kompanije datiraju od 2007. godine kada je ona osnovana u Zagrebu. Od samog početka uspostavljena je regionalna distribucija proizvoda sa širokom mrežom koja je obuhvatala: Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu. Regionalno predstavništvo prebačeno je u Srbiju 2013. godine.

Izložbeni salon nalazi se u Beogradu na adresi Pančevački put 152 i prostire se na 420 m². Odmah pored salona nalazi se i centralni magacinski prostor sa velikim lagerom koji pruža mogućnost isporuke i ugradnje najtraženijih proizvoda iz našeg asortimana već istog dana. Najprodavaniji kamini na drva, električni radijatori, bio kamini i drugi proizvodi uvek su dostupni.

Ignis aurum ima veliki broj zadovoljnih kupaca. Proizvodi iz našeg asortimana mogu se kupiti u salonu ili putem veleprodajnog kanala. Pored maloprodaje usmerene na fizička lica i veleprodaje, naša kompanija ostvaruje uspešnu saradnju sa brojnim kompanijama u regionu, te su naši proizvodi pronašli put do vodećih regionalnih arhitekata, projektanata, investitora, velikih trgovačkih centara i ostalih pravnih lica.

O nama Ignis aurum

Misija i brendovi koje zastupamo

Naša misija zasniva se na pronalaženju najboljih rešenja za skoro sve tipove grejanja, ali i o dodatnoj vrednosti za našu planetu.

Brinemo o očuvanju i zaštititi prirodnih resursa, svesni smo društvene odgovornosti i stoga biramo za Vas samo proizvode od najboljih i najpoznatijih svetskih brendova koji se godinama razvijaju i kreiraju sve bolje i bolje proizvode koji manje troše prirodne resurse i redukuju štetnu emisiju čestica tokom svog rada.

Zastupamo vodeće svetske brendove kao što su Jøtul, Noirot, Dimplex, Planikafires, A.caminetti, NORDflam, Romotop, Kawmet, InFire i druge.

U mogućnosti smo da ponudimo i zahtevnijim kupcima najviši kvalitet po najpovoljnijoj ceni zahvaljujući liderskoj poziciji na tržištu. Proizvode direktno uvozimo iz Norveške, Francuske, Poljske, Albanije, Češke, Irske, Španije i drugih zemalja.

IGNIS AURUM d.o.o. zastupa vodeće svetske brendove, kao što su:

Jøtul

Jøtul je jedan od najstarijih svetskih proizvođača kamina i peći na drva. Kompanija je osnovana još 1853. godine i poznata je po izradi visokokvalitetnih peći i kamina i posvećenosti pružanju efikasnih i estetski prijatnih rešenja za grejanje. Njihove peći i kamini od livenog gvožđa ručno se prave u Norveškoj već 170 godina.

Jøtulovi proizvodi su poznati po svojoj izdržljivoj konstrukciji, bezvremenskom dizajnu i visokoj efikasnosti grejanja. Fabrička garancija Jøtulovih proizvoda je čak 25 godina.

Dimplex

Dimplex je osnovan 1973. godine u jednom malom gradu na severu Irske. Danas se njihovo sedište nalazi u Dablinu, a proizvodnja u Irskoj i u drugim zemljama. Razvoj novih proizvoda i tehnologija su glavne osobine koje karakterišu ovaj brend. Njihove inovacije uključuju patentiranu tehnologiju električnih kamina.

Dimplex je 1995. godine ispisao početke svoje istorije izumevši prvi električni kamin sa zaista realističnim efektom plamena i vatre. Od tada pa do danas zaštitili su više od 30 patenata koji pokrivaju različite oblasti tehnologije električnih kamina.

Romotop

Romotop je vodeći evropski proizvođač kamina, poreklom iz Češke. Specijalizovan je za proizvodnju visokokvalitetnih peći i ugradnih kamina, kao i pribora za grejanje. Njihovi proizvodi ne samo da svojim dizajnom ispunjavaju zahteve kupaca, već su dizajnirani tako da ispune savremene standarde energetske efikasnosti i emisija, kako bi se smanjio uticaj na životnu sredinu.

Više od milion domaćinstava širom sveta danas uživa u Romotop kaminima i pećima na drva. Garancija na Romotop kamine je 8 godina.

Noirot i Airelec

Noirot i Airelec su brendovi poreklom iz Pariza koji pripadaju poznatoj Muller grupaciji, zajedno sa brendovima kao što su Auer, Campa, Applimo i drugi. Ova grupacija je lider u svetu grejanja o čemu svedoči prodajna mreža u 56 zemalja.

I Noirot i Airelec su se etablirali kao renomirani brendovi u industriji električnog grejanja i nude niz proizvoda, uključujući električne radijatore i grejače koji svojim kvalitetom zadovoljavaju različite potrebe i preferencije grejanja. Jedinstvena tehnologija i kvalitetne komponente obezbeđuju 10 godina garancije na sve Noirot radijatore i 7 godina na Airelec proizvode.

NORDflam

NORDflam je poljski brend specijalizovan za proizvodnju peći na drva, kamina i pribora za grejanje. Kompanija je poznata po visokokvalitetnoj izradi proizvoda koji svojim modernim dizajnom i funkcionalnošću savršeno oplemenjuju svaki enterijer.

NORDflam kamini i peći dolaze sa 7 godina garancije zahvaljujući kvalitetnim materijalima od kojih su izrađeni i naprednoj tehnologiji koja se koristi tokom proizvodnje.

Rocal

Rocal je španski proizvođač modernih dizajnerskih kamina koji u potpunosti samostalno izrađuje svoje proizvode u fabrici koja se nalazi 50 km od Barselone. Ovaj renomirani španski brend ima gotovo 40 godina iskustva u industriji grejanja što garantuje kvalitet njihovih proizvoda.

Rocal je potpuno posvećen stalnom unapređenju proizvoda, dizajnu, inovacijama i efikasnosti uz korišćenje najnovije tehnologije za postizanje optimalnih performansi uz minimalne emisije, što takođe znači značajnu uštedu goriva.

A.caminetti

Počevši pre 27 godina kao malo italijansko porodično preduzeće, kompanija A.caminetti se razvila u veliku kompaniju specijalizovanu za projektovanje i proizvodnju peći, kamina i rešenja za grejanje, koja ispunjava sve zahteve kupaca.

Kompanija A.Caminetti je prepoznatljiva po kreiranju i proizvodnji kamina većih dimenzija i sjajnih dizajnerskih rešenja koji daju dodir elegancije u unutrašnje prostore.

Enerpia

Od svog osnivanja 2003. godine, južnokorejska kompanija Enerpia radi na tome da pomogne ljudima da upravljaju toplim i zdravim životom pružajući rešenja za sisteme podnog grejanja.

Pod motom „Kvalitet je naš ponos“, odlučni napori kompanije Enerpia rezultirali su isporukom i instalacijom rešenja za mnoge velike objekte u više od 28 zemalja širom sveta.

Skamol Group

Skamol Group je kompanija osnovana u Danskoj 1912. godine. Danas predstavlja vodećeg globalnog dobavljača izolacionih sistema za industrijsku i građevinsku upotrebu.

Posebno se ističe u proizvodnji vermikulita i kalcijum-silikatnih ploča koje se koriste za oblaganje kamina na drva i koje predstavljaju mnogo kvalitetnije i zdravije rešenje od ostalih alternativa koje se koriste na srpskom tržištu.

Color Grupa

Color Grupa osnovana je 1984. godine u Hrvatskoj kao mala zanatska radnja. Kompanija se u poslednjih skoro 40 godina uspešno razvija, širi i posluje najviše u Evropi, ali i širom sveta.

Color Emajl je danas vodeći evropski proizvođač čeličnih bojenih dimovodnih elemenata, kao i dimovodnih cevi i dodatne opreme.

Briga o kupcu i našim zaposlenima

Naši zaposleni su na usluzi svakom kupcu dajući besplatne, tačne i detaljne savete u vezi sa proizvodima.
Nudimo i usluge projektovanja, ugradnje i puštanja u rad celokupnog asortimana. Naš tim odlikuje profesionalnost na svakom koraku.
Posebno izdvajamo isporuku većih i težih proizvoda do kupaca, koristeći Domino robot koji savladava sve prepreke i napolju i unutra.
Konstantno se edukujemo i posećujemo treninge koje organizuju naši partneri.

Budite i vi očarani toplotom koju ćete pronaći kod nas. Čekamo vas.