Noirot radijatori

Noirot radijatori

Noirot radijatori pružaju ubedljivo najekonomičnije grejanje na struju koje možete zamisliti.

Najprodavaniji panelni radijatori na svetu proizvedeni su u Francuskoj i obezbeđuju 10 godina garancije. Poseduju zaštićenu patentiranu tehnologiju koja omogućava do 50% uštede električne energije u odnosu na slične radijatore drugih proizvođača. Moguća je zidna montaža, ili se dodatno mogu kupiti nožice sa točkićima za lakše prenošenje po prostoriji.

Prikazuje sve rezultate

Panelni Noirot radijatori za najjednostavnije i najčistije grejanje

Grejanje na struju pomoću Noirot radijatora je najbolje rešenje koje sebi možete veoma lako da priuštite. Ovi panelni radijatori su proizvedeni u Francuskoj pod strogom kontrolom kvaliteta pridržavajući se patentiranih tehnologija prilikom izrade.

Ukoliko razmišljate za koju vrstu grejanja da se odlučite, nemate uslova za skladištenje ogreva (drva, uglja ili peleta), ne želite da imate obavezu čišćenja, a ni unošenja, a nemate ni centralno gradsko grejanje, naša topla preporuka su Noirot radijatori jer smo sigurni da nećete pogrešiti.

Najjeftinije grejanje na struju je uz Noirot radijatore

Postoji širok spektar grejnih tela na struju. Tu su i klime, TA peći, kvarcne grejalice i uljani radijatori, ali ništa nije tako efikasno i ekonomično kao Noirot radijatori.

Kako funkcionišu Noirot radijatori?

Noirot radijatori koriste prirodni proces fizike – konvekciju. Uzimaju hladan vazduh koji se nalazi nisko, blizu poda, koji potom prolazi kroz grejač, zagreva se i izlazi kroz gornji otvor radijatora, ravnomerno se raspoređujući po prostoriji. Sve ovo se, zahvaljujući konvekciji, odvija bez ventilatora. Hladan vazduh je teži i zbog toga se nalazi bliže podu, a nakon zagrevanja vazduh postaje lakši, podiže se i raspoređuje po prostoriji. Samo telo radijatora se ne zagreva, već samo vazduh koji struji kroz njega, a radna temperatura se postiže za neverovatnih 75 sekundi.

Noirot radijatori su potpuno nečujni tokom rada, njihovi paneli se ne šire od zagrevanja, a nemaju ni ventilator, tako da nema nikakvih dodatnih neprijatnih zvukova škripanja, pucketanja ili duvanja.

Noirot greje milione domova širom sveta duže od 75 godina

Nije upitna činjenica da li su Noirot radijatori zaista najprodavaniji na svetu. Tradicija duža od 75 godina, proizvodnja u 6 fabrika u Francuskoj, jedinstvena patentirana tehnologija, 10 godina garancije, očekivani vek trajanja duži od 25 godina glavne su karakteristike zbog kojih su Noirot radijatori već godinama najprodavaniji. Do sada samo u Srbiji ima oko 80.000 zadovoljnih korisnika Noirot radijatora.

Sam kvalitet proizvoda doveo je do toga da su određene zemlje u svetu odlučile da daju doživotnu garanciju na Noirot radijatore. Neke od njih su Rusija, Australija, Novi Zeland itd.

Uvek imate izbora, ali samo je jedan pravi izbor – Noirot

  • Izuzetno mala potrošnja u odnosu na druge proizvode koji takođe greju na struju
  • Noirot radijatori su analizirani i odobreni od strane zdravstvenih organizacija u svetu kao pogodni za korišćenje u prostorijama u kojima borave osobe koje imaju zdravstvenih problema sa astmom, bronhitisom i alergijama
  • Ne isušuju vazduh i ne podižu prašinu
  • Bezbedni su za korišćenje i u kupatilu jer imaju sertifikat IP24 za zaštitu od vlage
  • Poseduju automatski senzor protiv pregrevanja
  • Za samo 75 sekundi dostižu radnu temperaturu i odmah greju prostor u kome se nalaze
  • Poseduju elektronski termostat za kontrolisanje temperature sa preciznošću od 0,1°C
  • 10 godina garancije

Napravite pravi izbor, sigurno neće pogrešiti – Noirot radijatori su najbolji panelni radijatori na tržištu.