Kamin na drva OUTDOOR 4D – A.caminetti

209.900,00 RSD219.900,00 RSD

Šifra – SKU: - Kategorije A.caminetti kamini, Firepit - Vrtni kamini

Opis

Kamin na drva OUTDOOR 4D

Kamin na drva „Outdoor 4D“ od proizvođača A.caminetti je izuzetno kvalitetan proizvod koji je namenjen za upotrebu na otvorenom prostoru. Ovaj kamin je specijalno dizajniran kako bi pružio udobnost i atmosferu otvorenog plamena u vašem dvorištu, bašti ili na terasi.

Jedna od glavnih karakteristika kamina na drva „Outdoor 4D“ je njegov četvorodimenzionalni dizajn. Ovo znači da ima otvore sa sve četiri strane, što omogućava da plamen bude vidljiv iz više uglova i pruža jedinstvenu vizuelnu atrakciju. Bez obzira na to gde se nalazite u blizini kamina imaćete neometan pogled na vatru.

Kamin na drva Outdoor 4D A.caminetti

Ovaj kamin je izrađen od visokokvalitetnog materijala otpornog na ekstremne temperature, što ga čini izdržljivim i dugotrajnim. Takođe je opremljen posebnim mehanizmom za kontrolu izgaranja drveta, što omogućava lako i sigurno paljenje i održavanje vatre.

Kamin na drva „Outdoor 4D“ ima ugrađen sistem za ispuštanje dima koji osigurava da dim bude usmeren prema gore i udaljen od prostora u kojem se nalazite. Ovo je posebno važno prilikom upotrebe kamina na otvorenom, jer minimizuje mogućnost da dim ometa vaše uživanje ili smeta drugima.

Uz sve navedene karakteristike, kamin na drva „Outdoor 4D“ takođe može da posluži kao funkcionalni komad nameštaja na otvorenom. Njegov atraktivan dizajn će zasigurno poboljšati estetiku vašeg spoljašnjeg prostora i stvoriti toplu i ugodnu atmosferu za druženje sa porodicom i prijateljima.

Ukratko, kamin na drva „Outdoor 4D“ od proizvođača A.caminetti je vrhunski proizvod koji kombinuje estetiku, funkcionalnost i sigurnost. Omogućava vam uživanje u otvorenom plamenu i toplini u vašem dvorištu ili na terasi, stvarajući nezaboravne trenutke u prirodi.

 

Specifikacije

Model OUTDOOR 4D
Šifra – SKU Krem: 10690
Crni: 10691
Proizvođač A.caminetti
Vrsta proizvoda Samostojeći kamin na drva
Garancija 5 godina
Snaga 11 kW
Prečnik dimovoda 150 mm
Efikasnost >80%
Težina 78 kg
Visina 961 mm
Dubina 545,90 mm
Širina 545,90 mm

Tehnički crtež

Preuzmite tehnički crtež: OUTDOOR 4D.

Dostava i instalacija

Dostava

  • Dostava se naplaćuje po dogovoru.
  • Dimovodni elementi nisu uključeni u cenu kamina.

Instalacija

Cena instalacije i dodatne opreme po dogovoru.

Deklaracija

Proizvod Kamin na drva
Uvoznik IGNIS AURUM d.o.o.
Zemlja porekla Albanija
Proizvođač A.caminetti