Električni kamini

Električni kamini

Ignis Aurum ima veliki izbor električnih kamina koji stvaraju prijatnu, pozitivnu i opuštenu atmosferu, a neki modeli i dodatnu toplotu koju želite sebi da priuštite, ali bez ikakve dodatne muke.

Приказ 1–12 од 37 резултата

Lako i jednostavno do električnog kamina

Uz električni kamin možete odmah da zaboravite na luftiranje, provetravanje i na dimnjake, priključke za plin kao i na unošenje ili cepanje drva. Dovoljno je da ga uključite i da imate osećaj kao da ste potpalili pravu vatru u tradicionalnom kaminu.

Bogata ponuda električnih kamina

U ponudi imamo i električne kamine sa zvukom koji verno imitiraju pucketanje vatre. Tu su i stilski električni kamini. Naš asortiman je bogat različitim modelima, pa možete birati među samostojećim, ugradnim ili zidnim. U zavisnosti od vaših želja, možete kupiti električni kamin koji ima pogled na vatru sa jedne, dve, tri ili sa sve četiri strane.

Kako radi električni kamin?

Postoje različite tehnologije prikaza vatre kod električnih kamina.
Kod LED kamina glavna zasluga pripada LED sijalicama i filterima sa bojom koji pomoću reflektujućih ogledala stvaraju 3D realan prikaz vatre. Kod nekih modela koji prilikom rada koriste i vodu stvara se i gusta magla koja imitira dim prave vatre toliko realno da je neverovatno gledati i ne zapitati se kako je moguće da to nije pravi kamin. Postoje dve opcija električnih kamina sa vodenom parom:

  1. sa rezervoarom koji si dopunjava, a sa samo jednim punjenjem može da radi neprekidno od 10 do 12 sati
  2. modeli koji se priključuju direktno na vodovodnu mrežu.

Korišćenje električnih kamina je veoma jednostavno. Veći broj modela ima daljinski upravljač kojim možete da podešavate visinu vatre, boju, temu (u zavisnosti od modela do modela), a takođe i na samim uređajima se nalaze kontrolni paneli za manuelno upravljanje.

Gde kupiti električni kamin?

Ako se i vi pitate gde kupiti električni kamin, onda je za vas pravo mesto Ignis Aurum. Posetite nas jer u našem izložbenom salonu možete videti i osetiti čari kamina na struju posle čega smo sigurni da im nećete odoleti.

Opšte karakteristike električnih kamina koje možete kupiti kod nas

Funkcija grejanja

Neki modeli su opremljeni funkcijom grejanja koje se može koristiti kao dodatni izvor toplote.

Funkcija duvanja hladnog vazduha

Ova funkcija omogućava cirkulisanje hladnog vazduha kroz prostoriju i može se uporediti sa ventilatorom.

Podesivo osvetljenje

Osvetljenje kamina se može podešavati na različitim nivoima kako bi se što bolje prilagodilo željenom ambijentu.

Tajmer (do 8 sati)

Tajmer vam omogućava da električni kamin radi onoliko koliko vi to želite i isključiće se samostalno kada istekne zadato vreme.

Unesite dodir čarolije električnih kamina u vaš dnevni boravak, spavaću sobu ili poslovni prostor.

Ako tražite i želite pouzdano grejanje na struju, proverite zašto su norveški radijatori koje mi imamo u ponudi najbolji izbor.