Bioetanol za bio kamine – ETANOL LAB

350,00 RSD1.700,00 RSD

Šifra – SKU: - Kategorije Bio kamini, Oprema za bio kamine

Opis

Bioetanol – najbolje rešenje za vaš bio kamin

Ovaj bioetanol je savršen izbor za one koji žele da uživaju u svom bio kaminu bez brige o dimu i pepelu, kao i bez štetnog uticaja na okolinu. Alkohol od 96% čini glavni sastojak bioetanola i zato je toliko efikasan i siguran za upotrebu.

Evo nekoliko razloga zbog kojih je bioetanol najbolji izbor za vaš bio kamin:

  • Čist i bez mirisa: bioetanol sagoreva gotovo bez ostataka i bez ikakvog dima, što znači da nećete morati da se brinete o neugodnim mirisima i pepelu.

  • Ekološki prihvatljiv: bioetanol je obnovljivi izvor energije i proizvodi se iz biomase poput kukuruza i šećerne trske, što ga čini ekološki prihvatljivim izborom.

  • Bezbedan i jednostavan za upotrebu: alkohol od 96% je jedan od najčistijih i najsigurnijih izvora goriva. Kada se koristi u bio kaminu, sagoreva potpuno i bez ostataka, čime se smanjuje rizik od požara.

  • Efikasan i dugotrajan: bioetanol je izuzetno efikasan i ima dug vek trajanja. To znači da će vam jedna boca bioetanola trajati dugo i da ćete uživati u svojem bio kaminu bez ikakvih problema.

Uveravamo vas da ćete biti zadovoljni odabirom ovog bioetanola za vaš bio kamin. Alkohol od 96% garantuje vam visok kvalitet i sigurnost, a uz to će vaš bio kamin raditi besprekorno. Nabavite svoju bocu bioetanola danas i uživajte u toplini i lepoti svoga bio kamina.