Bio kamin X-Ray – Zidni ugradni trostrani – Kratki

109.900,00 RSD

  • Prava vatra u vašem domu za tili čas
  • Trostrani široki pogled na vatru
  • Nemački sertifikat TÜV
  • Jednostavno se uklapa u svaki enterijer
  • Keramičko vlakno u rezervoaru za što veću sigurnost
  • Potpuno ekološki kamin 
  • Punjenje etil alkoholom 96% (medicinski alkohol)
  • 5 godina garancije
Šifra – SKU: 7006 Kategorije Bio kamini, Kratki bio kamini

Opis

Bio kamin X-Ray modernog dizajna

Da li želite brzo da promenite enterijer kuće tako da poprimi originalan i izražajan karakter? Pravo rešenje je sigurno bio-kamin! To nije samo neka obična dekoracija, već i efikasan izvor toplote koji može podići temperaturu za nekoliko stepeni Celzijusa.

Posebno za one najzahtevnije kupce je kreiran ovaj model bio kamina. X-Ray privlači pažnju svojim savršenim proporcijama i minimalizmom. Zahvaljujući svojoj konstrukciji, biće savršen za ugradnu varijantu ili nadgradnu sa oblogom.
Zastakljivanje dodatno naglašava lepu viziju vatre, a takođe povećava sigurnost upotrebe. X-Ray bio kamin učiniće vaš enterijer jedinstvenim. Svi koji vas posete biće očarani lepotom i toplotom koja dolazi iz vašeg bio kamina.

X-Ray bio kamin u enterijeru

Laka ugradnja i korišćenje X-Ray bio kamina

Treba vam samo trenutak pripreme i već možete da uživate u pogledu na vatru. Sipajte biogorivo do nivoa označenog u gorioniku, potpalite vatru i gotovo. Važno je znati da u svakom trenutku možete ugasiti plamen.

Ekološko grejanje uz bio kamin

Svi moramo misliti na zaštitu životne sredine koja je već godinama prilično ugrožena. Kupujući bio kamin, brinete o njoj. Na taj način ne doprinosite stvaranju smoga. Sve ovo je tako zbog činjenice da je proizvod sagorevanja biogoriva samo: toplota, vodena para i zanemarljiva količina ugljen-dioksida (kao u vazduhu koji smo izdahnuli iz naših pluća).
X-Ray bio kamin je efikasan izvor grejanja. Povećava temperaturu čak za nekoliko stepeni Celzijusa i proizvedena toplota se 100% vraća u prostoriju.

Bezbednost i sigurnost na prvom mestu

Brend Kratki iz Poljske ima i više od 1.000.000 zadovoljnih korisnika širom sveta. Proveren proizvođač, sa preko 20 godina iskustva, mora biti vaš izbor.

Proces proizvodnje neprestano nadgleda TÜV Rheinland Poland. X-Ray kamin ima nemački TÜV bezbednosni sertifikat. Zahvaljujući ovom sertifikatu, inovativnim rešenjima i strogoj kontroli kvaliteta, možete biti sigurni da dobijate vrhunski proizvod.

Specifikacije

Model X-Ray
Šifra – SKU 7006
Proizvođač Kratki
Vrsta proizvoda Zidni ugradni trostrani bio kamin
Garancija 5 godina
Zemlja porekla Poljska
Materijal Ofarbani čelik
Visina (cm) 50,00
Širina (cm) 100,00
Dubina (cm) 30,00
Dužina linije vatre (cm) 75
Dimenzije rezervoara za gorivo (v x š x d) (cm) 5,4 x 89,3 x 9,4
Boja Crna
TÜV sertifikat Da
Staklo Da
Kapacitet bio gorionika (l) 1,40

Tehnički crtež

Preuzmite tehnički crtež: bio kamin X-Ray

Tehnički crtež bio kamin X-Ray