Bio kamin INROUND – inFire

699.900,00 RSD

InFire INROUND je bio kamin neviđenog oblika, njegov okrugli dizajn omogućava vam da uživate u vatri sa svih strana.

INROUND se montira u podno udubljenje ili može biti samostojeći s podlogom za gorionik) / viseća cev ima isključivo dekorativnu svrhu.

Potrebno je podno udubljenje: 50mm x Ø630mm.

 

  • Dimenzije: 220mm x Ø800 / 2000mm x Ø800
  • Staklo: kaljeno – 2 polukruga dimenzije: 220 mm Ø700 mm
  • Gorionik: Ø500 mm
  • Kapacitet: 4 l
  • Vreme sagorevanja: 2-3 sata
  • Vrsta gorionika: okrugli s poklopcem za gašenje
  • Materijal: plastifikovani čelik
  • Standardna boja: crna
  • Težina: 95 kg

Nema na zalihama

Šifra – SKU: 10549 Kategorije Bio kamini, Infire bio kamini

Opis

Okrugli kamin na bio etanol INROUND

INROUND bio kamin koristi ekološko tečno gorivo zahvaljujući kome se može uživati u pravoj vatri u stanovima, restoranima, hotelima i praktično svim drugim enterijerima jer ovo rešenje ne zahteva dimnjak ili druge sisteme ventilacije.

Pored svoje dekorativne funkcije, bio kamin generiše i toplotu, koja već nakon nekoliko minuta primetno povećava temperaturu u prostoriji. Grejna snaga je oko 3 kW, a 100% se emituje u prostoriju (minimalna preporučena površina prostorije je 18 m²).

U smislu dizajna ovo rešenje je veoma atraktivno, a pored toga je i ekološko. Bio kamin dozvoljava uživanje u pravoj vatri i funkcionalnost tradicionalnog kamina na mestima gde to do sada nije bilo moguće.

Svi kamini brenda INFIRE izrađeni su od nerđajućeg čelika u skladu sa najvišim standardima kvaliteta, što garantuje sigurno i efikasno funkcionisanje dugi niz godina.

Punjenje gorionika keramičkim vlaknima osigurava da vatra gori ravnomerno i dugo. Primena ispune takođe poboljšava bezbednost, jer čak i u slučaju prevrtanja zapaljenog kamina, gorivo se neće izliti iz rezervoara i neće predstavljati pretnju, jer će i dalje biti u ispuni.

Kada se sagoreva bio etanol, nema čađi, dima ili štetnih emisija. Bio etanol i kiseonik sagorevaju i formiraju ugljen-dioksid i vodu što obezbeđuje bolju vlažnost u prostoriji. Potrebno je samo dovoljno provetravati da biste obezbedili adekvatnu razmenu vazduha u prostoriji. Dovoljno je odškrinuti prozor na nekoliko minuta.

Bio kamin Inround Infire

Inround bio kamin

Donji deo bio kamina se može ugraditi ili postaviti na pod, a gornji deo, koji se nalazi u kompletu, može se ugraditi na plafon. Kao element dizajna, gornji deo samo imitira dimovodnu cev, ali sam bio kamin ne zahteva priključak za dimnjak niti poseban ventilacioni sistem, zbog čega se može instalirati apsolutno bilo gde – u hotelima, kancelarijama, restoranima, domovima. 

Možete biti sigurni da InFire Inround bio kamin sa svojim prelepim dizajnom neće ostati neprimećen. Kamin je opremljen kaljenim staklom od 4 mm (2 polukruga), što povećava sigurnost i stabilizuje liniju vatre.

Okrugli bio kamin Inround

Okrugli bio kamin Inround Infire

Okrugao bio kamin Inround Infire

Bio kamin okrugao Inround Infire

Specifikacije

Model INROUND
Šifra – SKU 10549
Proizvođač inFire
Vrsta proizvoda Bio kamin
Garancija 2 godine
Zemlja proizvodnje Poljska
Način ugradnje Ugradni ili Samostojeći
Dimenzije 220mm x Ø800 / 2000mm x Ø800
Dimenzije stakala 2 polukruga
220 mm Ø700 mm
Staklo Kaljeno staklo
Težina 95 kg
Gorionik Ø500 mm
Kapacitet 4 l
Vreme gorenja 2-3 h
Boja Crna

Tehnički crtež

Preuzmite ovde tehnički crtež.

Tehnički list

Preuzmite ovde tehnički list.

Deklaracija

Proizvod Bio kamin INROUND
Uvoznik IGNIS AURUM d.o.o.
Zemlja porekla Poljska
Proizvođač inFire