Alkohol za bio kamine – Fanola – Planika

700,00 RSD3.300,00 RSD

Ekološko gorivo za bio kamine Fanola

Planika je ekskluzivni proizvođač etanol goriva Fanola. Njihov proizvod se temelji isključivo na prirodnoj komponenti biljnog porekla. Korišćenje etanola ne dovodi do stvaranja dima, čađi ili pepela, što ga čini neutralnim za okolinu.

Proces sagorevanja bioetanolnog goriva smatra se „čistim“, jer su jedini nusproizvodi: toplota, CO2 i vodena para.

Šifra – SKU: - Kategorije Bio kamini, Oprema za bio kamine, Planika dodatna oprema

Opis

Fanola Planika

Šta je bioetanol?

Bioetanol je gorivo napravljeno od biljaka i dobijeno u procesu saharinske fermentacije. Fanola je ekološki i biološki čist proizvod koji je dobijen u procesu dvostruke rektifikacije alkohola.

Bio etanol se proizvodi od biljaka

Ovo bioetanolno gorivo nije pogodno za konzumaciju jer je prošlo proces denaturacije.

Lako dopunjavanje rezervoara bioetanolom Fanola

Planika se potrudila da proces dopunjavanja njihovih kamina bude što lakši. U slučaju manjih kamina, jednostavno se sipa potrebna količina goriva u rezervoar. Veći zatvoreni kamini opremljeni su posebnom pumpom, koja prati nivo bioetanolnog goriva u uređaju, obezbeđujući samo potrebnu količinu tečnosti. Upotreba sistema za automatsko punjenje goriva eliminiše rizik od prosipanja.

Posebne karakteristike Fanola alkohola

Najčistiji proces sagorevanja

Proces sagorevanja bioetanolnog goriva ne emituje dim ili neprijatan miris. Jedini nusproizvodi sagorevanja su: toplota, vodena para i neznatna količina CO2.

Eko gorivo Fanola Planika

Šarmantni prirodni plamen

Etanol gorivo vam omogućava da uživate u magičnoj atmosferi koju stvara treperenje plamena bez plavičastih tonova i veštačkih refleksija u vašem plamenu.

Sertifikat o bezbednosti eko goriva

Ovaj proizvod je sertifikovan EcoFuel sertifikatom. Taj sertifikat pokazuje da je Fanola etanol gorivo prošlo i rigorozno naučno testiranje kako bi se dokazalo da je u skladu sa ekološkim standardima Evropske unije. EcoFuel sertifikat dokazuje najviši kvalitet bioetanola u smislu bezbednosti za ljude i životnu sredinu.

Najduže vreme sagorevanja

Posebno razvijena formula omogućava postizanje najdužeg mogućeg vremena sagorevanja.