Jotul peći akcija

Jotul peći na akciji od 15%

 

Jotul peć na drva F 118 BP

Jotul F 118 je klasična peć za sva vremena. Njen klasični dizajn dopunjen je modernom tehnologijom. Na dizajn iz 30-ih godina, delo norveškog umetnika Ørnulfa Basta, nadograđena je komora za čisto sagorevanje što je čini efikasnijom u grejanju i ekološki prihvatljivijom.
Praktična peć na kojoj se može i kuvati. Veliko ložište može primiti cepanice dužine do 60 cm koje će, zahvaljujući tehnologiji čistog sagorevanja dugo goreti.

F 118 crna peć na drva

Iskoristite popust i uštedite kupujući Jotul F 118 peć.

Jotul peć na drva F 163 bela

Jotul F 163 je deo F 160 serije koju čine šest glavnih modela, sa ili bez bočnih stakala i sa različitim postoljem i odlikama. Jotul F 163 odlikuje se jedinstvenim dizajnom s tri čvrste noge koje peći na drva daju jednostavan i moderan dizajn.
Ovaj konvekcijski model sa sigurnošću možete staviti blizu zapaljivih materijala. Peć na drva je dizajnirana za moderan život i pogodna je za niže zahteve za grejanjem. Gori na optimalnom nivou, čak i na 3 kW.

Peć na drva JØTUL F 163 WHE sa bočnim staklima

Ako želite da oplemenite svoj dom toplotom moderne i izuzetno kvalitetne peći, onda iskoristite popust i kupite belu Jotul F 163 peć.