open

Video prikaz prednosti Noirot radijatora

Za sve vrste radijatora NOIROT važi garantni rok od 10 godina na celokupan proizvod, kao i doživotna garancija na nečujan rad.

Provereni u hladnoj okolini, francuski radijatori NOIROT osiguravaju pouzdan izvor centralnog grejanja prostorija. Ako za zagrevanje prostorija koristite centralno grejanje na gas ili lož ulje, a želite zagrevati samo spavaću sobu, dnevnu prostoriju ili možda dečju sobu, onda je izbor francuskih radijatora NOIROT brzo i cenovno izuzetno povoljno rešenje. Noirot radijatori se prodaju sa termostatskim kontrolama, i sa svim potrebnim delovima za montažu i trenutno puštanje u rad.

Noirot

Noirot u potpunosti dizajnira, razvija i proizvodi sve grejne elementa za svoje uređaje, prema sopstvenim metodama i procesima, šta je sve patenirano na svetskom nivou. Želja za kontrolisanjem sredstava proizvodnje predstavlja, pre svega, konstantnu posvećenost kvalitetu i osiguranje isporuke najinovativnijih i najpouzdanijih proizvoda. Dakle, grejni elementi naših proizvoda zadovoljavaju najstrože svetske standarde kvaliteta. Korišćenje više stotina vlastitih svetski patentiranih i neuporedivih naprednih tehnologija čini Noirot proizvode apsolutno eksluzivnim, i bez konkurencije na čitavom svetskom tržištu.

Best Buy - Digitalni Spot E-2
spot promo
Best Buy - Analogni Spot E-2
spot promo

Video prikaz RX Silence® grejača

Svi konvekcioni radijatori poseduju neuporedive karakteristike zahvaljujući ekskluzivnom i patentiranom specijalnom RX Silence® grejaču. RX Silence® grejni element sastoji se jednodelne aluminijumske legure sa dodatkom mangana, silicijuma i titana, što čini ovaj uređaj najboljim konvektorom na svetu. Navedeno obezbeđuje uštedu energije, brzo zagrevanje, idealnu razmenu toplote, najviši nivo komfora, potpuno tihi rad, nižu površinsku temperaturu (manja karbonizacija) i dugovečnost. Ostali proizvođači najčešće koriste čelični element sa aluminijumskom difuzijom.

Odličan odnos kvaliteta i cene

Spot E-2 ostvaruje korist od najnovijih inovacija, da pruži najbolji komfor moderne prirodne konvekcije. Precizan, nečujan, jedan od najboljih uređaja u svojoj kategoriji.

Dodatna oprema

Ukoliko želite možete Spot E-2 konvektor postaviti na specijalne nogice sa točkićima (opciono). Nogice sa točkićima olakšavaju kretanje uređaja po celom stanu i možete ga postaviti na bilo koju prikladnu poziciju. Sad možete postaviti konvektor na zid svojeg stana, a kad idete u npr. vikendicu samo ga prebacite na nogice sa točkićima!

Noirot - grejna rešenja za komfor i uštedu energije

Noirot dizajnira i proizvodi najinovativnije uređaje za grejanje stanova, kuća, stambenih zgrada, poslovnih i industrijskih prostora.

Brošure i garancija za Spot E-2

Download Katalog za digitalni Spot E-2
Download Katalog za analogni Spot E-2
Download Garancija za Spot E-2

Uputstva za Spot E-2

Download Uputstvo za digitalni Spot E-2
Download Uputstvo za analogni Spot E-2
Download Univerzalno uputstvo za Spot E-2

Sertifikati za Spot E-2

Digitalni Spot E-2 potvrda o usaglašenosti (Noirot)

Analogni Spot E-2 potvrda o usaglašenosti (Noirot)

Analogni Spot E-2 potvrda o usaglašenosti (Dodatak)

Spot E-2 potvrda o usaglašenosti (EMC)

Spot E-2 potvrda o usaglašenosti (LVD)