open

Kamini i peći Spartherm

Odličan dizajn, neuporediv nemački kvalitet, oko za detalje, vrednost za kupce, svremenski dizajn, savremen dizajn i čiste minimalističke linije.

Spartherm kamini i peći Spartherm nemački kamin na drva sa 10 godina garancije, 30 godina tradicije, najnovija tehnologija, direktan pogled na vatru bez rama, nevidljiva ručka kamina, mogućnost upravljanja telefonom. Svetski lider premium kamina.

Kamin na drva Premium A-3RL-80h Kamin na drva Premium A-3RL-80h

Kamin na drva Premium A-3RL-80h

Peć PIKO L / Peć PIKO L sa komorom za drva Peć PIKO L / Peć PIKO L sa komorom za drva

Peć PIKO L / Peć PIKO L sa komorom za drva

Spartherm nemački kamin na drva Otkrijte puristički nov premium svet Spartherm kamina. Inovativno i živo, arhitektonski ansambl. Vaša svesnost je naša strast. Odličan dizajn, neuporediv nemački kvalitet, oko za detalje, vrednost za kupce, svremenski dizajn, savremen dizajn i čiste minimalističke linije.

 

"Izvor snažnog plamena samo je mala iskra." - Dante Alighieri -

"Reči su samo oslikana vatra, ali pogled je sama vatra." - Mark Twain -

Kamini i peći Spartherm

Dobitnik Nemačke nagrade za najbolji dizajn 2016.

spartherm-01
spartherm-02
spartherm-03
spartherm-04
spartherm-05
spartherm-06

Spartherm kamini i peći

Svaka vatra počinje sa varnicama. Unesite živost u Vašu dnevnu sobu te osetite snagu vatre. Inspirišite se uz udobnost i toplotu što se stvara uz pomoć samo jedne male varnice.

Mi kreiramo nešto posebno za Vas. Ukoliko želite osetiti iskonsku toplotu vatre Spartherm je Vaš najbolji izbor. Naša misija je da proizvedemo visokokvalitetne dizajnerske kamine i peći koji ispunjavaju najviše svetske standarde. Naši kamini i peći kombinuju moderan i svevremenski dizajn sa inovativnim tehnologijama, bez obzira da li želite klasičan ili potpuno ekstravagantni kamin ili peć. Svaki od modela je u skladu s najvišim standardima proizvodne tehnologije, prefinjenog dizajna i skladnih estetskih linija.

Suština kamina je sama vatra.

Slike nekih od projekata kamina i peći

spartherm-galerija-01
spartherm-galerija-02
spartherm-galerija-03
spartherm-galerija-04
spartherm-galerija-05
spartherm-galerija-06
spartherm-galerija-07
spartherm-galerija-08
spartherm-galerija-09