open
nova prezentacija

Gas kamini i peći Kratki

Želite da dodate malo toplote unutra? Pridružite nam se...

Dugi niz godina vodila nas je misao da kamin nije luksuz samo za izabrane. Zainteresovani smo za tradicionalne i moderne oblike tako da smo uvek u potrazi za novim rešenjima i idejama. Element vatre nas fascinira, i zato ga želimo u različitim oblicima...

Kratki gas kamini i peći Mi kreiramo topao ambijent...

Za proizvode "Kratki" nudimo mogućnost odloženog plaćanja do 12 mesečnih rata.
Ukoliko proizvod nemamo na lageru, proverite mogućnost naručivanja.

Leo 100 gasni kamin prednje staklo Leo 100 gasni kamin prednje staklo

Leo 100 gasni kamin prednje staklo

Leo 200 gasni kamin prednje staklo Leo 200 gasni kamin prednje staklo

Leo 200 gasni kamin prednje staklo

Gasni grejač PATIO Gasni grejač PATIO

Gasni grejač PATIO

Prednosti gasnih kamina i peći

Maksimalno korišćenje energije zahvaljujući novog elegantnom gasnom kaminu sa horizontalnim i realističnim pogledom na vatru. Kvalitetna izrada, udobnost i jednostavnost korišćenja. Skriven ram i gotovo bez vidljivih čeličnih elemenata za savršen pogled na vatru. Specijalno dizajniran gorionik za realan i pravi plamen kao kod kamina na drva, podešavanje visine plamena.

Sigurnost na najvišem nivou sa CE sertifikatom za garantovanu zaštitu zdravlja i životne sredine. Hermetička komora za najvišu klasu zaštite, kamin se automatski isključuje ako ima bilo kakav problem protokm vazduha ili dovodom gasa.

Jednostavan za upotrebu za termičkom kontrolom, daljinsko upravljanje sa ugrađenim termostatom. Kamin sa zaptivenom komorom koji može koristiti LPG ili prirodni gas. Tradicionalan dimnjak nije potreban jer sistem koncentričnih kanala olakšava instalaciju u prostorije bez dimnjaka, kanali se jednostavno izvedu spolja kroz zid ili krov. Tajmer sa mogućnošću prethodnog programiranja za 7 dana u nedjelji. NE zahteva spoljni izvor energije jer ima vlastito napajanje, centralna jedinica se napaja sa 4x1.5 baterijama. 2 godine garancije.

Set sadrži:
  • gasni kamin za LPG ili prirodni gas
  • daljinsko upravljanje
  • dekorativna keramička drvca oko otvora

PAŽNJA! Pre kupovine navedite koji će se gas koristiti za kamin, LPG ili prirodni, kako bi se odabrao i instalirao odgovarajući gorionik i mlaznice.

Gas kamini i peći Kratki

Zainteresovani smo za tradicionalne i moderne oblike tako da smo uvek u potrazi za novim rešenjima i idejama.

1-miejsce
2-miejsce
3-miejsce
3017 koza k9
3018 koza abs2
3019 koza k5 sw

O proizvođaču - Kratki kamini

Dugi niz godina vodila nas je misao da kamin nije luksuz samo za izabrane. Zainteresovani smo za tradicionalne i moderne oblike tako da smo uvek u potrazi za novim rešenjima i idejama. Element vatre nas fascinira, i zato ga želimo u različitim oblicima...

Poznati smo i cenjeni proizvođač tradicionalnih kaminskih uložaka, kaminskih uložaka za centralno grejanje, samostojećih peći, bio kamina, rešetki, obloga, fronti, i svih drugih komponenata potrebnih za instalaciju kamina. Naša firma je osnovana na poljskom tržištu 1998. godine, zahvaljujući dinamičnom razvoju i širokom asortimanu proizvoda brzo smo postali vodeći evropski proizvođač kamina. Trenutno, naši proizvodi mogu se naći u Poljskoj, i stranim zemljama kao što su Švedska, Norveška, Finska, Litvanija, Letonija, Estonija, Belorusija, Rusija, Ukrajina, Češka, Slovačka, Nemačka, Slovenija, Kipar, Grčka, Španija, Portugal, Holandija, Belgija, Francuska, Rumunija, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Italija, te napokon Srbija i Crna Gora.

Nosioci smo mnogih prestižnih nagrada uključujući ''Customer Laurel 2011, 2010, 2009 i 2006", ,,Flame of the Year 2010", ''POLJSKA KOMPANIJA GODINE'', i oznake ''Prijateljski Proizvod za Moju Kuću". Aktivnim sudjelovanjem na sajmovima i kursevima obuke izlazimo u susret potrebama tržišta, koja se brzo menjaju. Pored poslovne proizvodnje i trgovine aktivno smo uključeni u dobrotvorne aktivnosti i sponzorstva, u okviru društvene odgovornosti. Kao deo sponzorstva podržavamo mnoga kulturna događanja u našem regionu.

Naši dizajneri kamina prvenstveno brinu o bezbednosti, efikasnosti i ekonomičnosti uređaja. Obloge, okviri i sva druga oprema dizajnerski se fokusira na stambene mogućnosti, koristeći različite materijale koji kombinuju moderne i klasične dizajne. Imamo atraktivne proizvode i u pogledu estetike i cene.

Ponosni smo na naše profesionalne savetnike klijenata, i ekipe za instalaciju. Zahvaljujući njima dobit ćete sve potrebne informacije o izgradnji i instalaciji kamina, i dodatnog asortimana. Naš tim inženjera pripremit će projektat prema Vašoj želji. Kupci cene našu kompaniju zbog velikog asortimana proizvoda, blagovremene i brze isporuke te mogućnosti individualnih narudžbi. Još jedna prednost je da svi naši kupci imaju stalan pristup elektronskim katalozima proizvoda, i takođe mogu zatražiti i dobiti sve potrebne informacije putem interneta. Moto našeg preduzeće za izgradnju partnerstva jesu kratkoročne narudžbe, isporuka na vreme i profesionalna usluga.

potpis

Kratki.pl Marek Bal

Kratki download

Download Preuzmite cenovnik kamina i peći Kratki
Download Preuzmite katalog Kratki proizvoda
Download Preuzmite garanciju Kratki

TUV sertifikat bezbednosti

Download Preuzmite TUV sertifikat bezbednosti

Znak usklađenosti TÜV vodeći je u svim evropskih zemljama, i čini razliku naših proizvoda u poređenju sa većinom ostalih. Ovaj znak dokaz je visokog kvaliteta proizvoda i ispunjavanja obaveznih uslova bezbednosti. Pored toga garantuje da se svi proizvodni procesi prate od strane stručnjaka TÜVRheinnland i izvršavaju na najvišem proizvodnom i organizacionom nivou.