open

Električni radijatori Campa

Ponuditi nešto jedinstveno nije jednostavno.

Obogatite svoj životni prostor, ili na drugi način dodajte neuporedive detalje...

Kamena lava, ledeno staklo... Jednom rečju Campa.Campa nudi novu percepciju pojma "radijator". Složeniji, sofisticiraniji, radijator koji je beskompromisan, lep, stilski, efikasan i ekonomičan.

Cosmos

Multipozicijski isijavajući panel.

Osnovni info

Cosmos, moderne linije i jedinstvena multipozicionost povezano sa neverovatnom Campa tehnologijom, garancija komfora i dobrobiti u prostoriji gde je postavljen.

Isijavanje

Cosmos je celoviti isijavajući panel od čelika, definisanog kvaliteta i komfora koji pruža isijavanje. Neverovatno brzo zagrevanje prostorije u kojoj je instaliran.

Komfor i tehnologija

Visokoemisioni predajnik veoma velikih dimenzija, i monoblok koji potpuno pokriva celi uređaj, za neverovatno veliku površinu grejanja i maksimalni komfor prostorije gde je postavljen.

Isijavanje ni na koji način ne uznemirava, niti loše deluje, prednja ploča je u potpunosti perforirana. Kučišće uređaja je potpuno hermetički zatvoreno, kako bi se izbegao efekat konvekcije, što favorizuje potpunu snagu isijavanja za stabilan i stalan nivo komfora.

Digitalne kontrole

Cosmos je opremljen ergonomskim digitalnim upravljačkim kontrolama, koje prikazuju temperaturu definisanu od strane korisnika. Takođe, služi za definisanje svih drugih funkcija (detekcija otvorenog prozora, roditeljska zaštita, definisanje okvira)

Održavanje

Cosmos je multipozicioni, i može se instalirati ne samo horizontalno i vertikalno, već i pod uglom pomoću svojih podesivih nosača. Za redovno održavanje jednostavno istovremeno pritisnite 2 diskretna tastera kako bi uklonili ploču, i jednostavno očistite uređaj.

Mogućnost programiranja

Za optimizaciju uštede energije može se koristiti centralno programiranje putem, pilot žice i radiofrekvencijom ili individualno kasetom, pomoću pilot žice i primaocem/davaocem signala.

Download Preuzmite Cosmos katalog
Download Preuzmite Cosmos (uski i veoma uski) katalog
NF-cat-C Promotelec Classe2 CE IP24 IK07

Neuporedive prednosti

Grejni element

Patentirani Campa radijator sa radijacionim dejstvom pruža puno veći radijacioni faktor zahvaljujući talasastoj prednjoj ploči, i specijalnom crnom premazu koji podnosi višu temperaturu, te pruža najbolje efekte . Prednja talasasta ploča ima 42% veću površinu od stražnje ravne strane. Crni premaz sa prednje strane povećava radijacioni efekat za 8%, u odnosu na stražnji sirovi i svetliji aluminijum.

Uzimajući u obzir da Campin aluminijumski elemenat ima veću površinu po Watu nego ijedan drugi radijator na svetu, što povećava prednji radijacioni efekat na najviši mogući nivo. Niža površinska temperatura, oko 200°C, održava vrhunsku sobnu higrometriju (zdravlje) te sprečava karbonizaciju prašine. Doživotna garancija na nečujan rad (povezane čelične ploče da ne budu bučne).

Povezane aluminijumske površine rezultiraju boljom toplotnom homogenosti grejnih elemenata, pružajući idealan komfor. Uz navedeno, aluminijumska površina je puno pouzdanija od čelične (koja radi buku i daje manje toplote) i površine napravljene od više različitih materijala.

Sigurnost

Svi modeli imaju dvostruku električnu izolaciju i otporni su na vlagu, CE oznaka i u skladu sa najstrožim evropskim normama

Nekoliko modela može se instalirati u horizontalnoj i vertikalnoj poziciji: COSMOS, MEDIAN, COMETE. Comete se može postaviti i na nogice.

Termostat

Elektronski termostat pruža višestruko veći komfor od mehaničkog. Navedeni termostat je:

 • Veoma precizan (0,1°C), kod elektronskog termostata preciznost ostaje stalna dok se kod mehaničkog povećava amplituda
 • Veoma pouzdan
 • Potpuno nečujan

Digitalni Campa termostat sa ekranom je ekskluzivan, on je bez prekidača te prikazuje:

 • Podešavanja temperature
 • Odabranu komfornu, ekonomičnu ili funkciju protiv smrzavanja
 • Programske postavke
 • Simbol uštede energije (prozor) ukoliko je sistem aktiviran
Programiranje

Svi Campa proizvodi se mogu programirati kroz 4 tipa programskih sistema, za više uštede energije:

 • Putem pilot žice (koji se spaja na daljinski programer)
 • Sa individualnim upravljačem koji se umeće u radijator: RYTHMEUR EXCEL
 • Signalima kroz žice: DIRECTOR (predajnik) i RELAYOR (prijemnik)
 • Radiofrekvencijskim sistemom: ERF predajnik i RRF prijemnik
Izrada
 • Ne uzima se vazduh sa donje strane uređaja (većina sadašnjih radijatora na tržištu uzima vazduh sa donje strane zbog visoke temperature grejača, što stvara konvekciju i smanjuje radijacioni efekat)
 • Zadnja strana uređaja je pažljivo dizajnirana (bez rupe, jednodelni metal) i potpuno epoksi premazana = bolja zaštita
 • Zaobljeni uglovi za sprečavanje nezgoda
 • Uklonjiva prednja rešetka sa automatskim isključivanjem sistema (modeli Cosmos, Median i Comete)
Premaz

Poliesterski premaz nudi mnoge prednosti, u odnosu na epoksidni:

 • radijator ne požuti
 • veća otpornost na zaprljanja i ultraljubičasto zračenje

Elegantne linije, neuporediva i izvrsna tehnologija.

Iznenađenje uz smelost bez ograničenja, i davanje životnog stila, osećaja i estetike..

O proizvođaču

Bilo je to 1960. godine kada se Campa preselila u srce Champagne. Još krajem 60-tih godina kompanija je postala n°1 u svetu električnog grejanja, najinovativnija i uvek nedostižna, što je ostala i danas. Izumela je i patentirala prvi isijavajući radijator, kao i prvi kupatilski radijator davnih 70-tih. Svi Campa radijatori su potpuno proizvodeni u Francuskoj u našim fabrikama, i optimizovani su za pružanje neuporedivog komfora.

Applimo

Komfor tehnologije

Lepota detalja i obrade, samosvesno u želji za savršenstvom. Značenje je jednostavno, sve mora da bude dostojno divljenja. Dodir, posebne emocije, otkrivanje svakog detalja i završetka, osećaj složenosti osećanja, staklo, čelik i kamen sa svim svojim najdragocenijim tajnama. Tehnologija koja donosi komfor. Sirovine i materijali, emocije. Nerazdvojivo. Ovo je način sagledavanja, i rada, Campe. Otkrijte tehnologiju, sirovine i metarijale, nerazdvojive komponente komfora.

Tehnologija i kvalitet

Campa nudi najveći izbor radijatora sa radijacionom tehnologijom na celokupnom svetskom tržištu. Širok izbor dizajna, oblika (horizontalni, niski, vertikalni, ugaoni), materijala (staklo, lava, čelik) i snaga pružaju Vam idealno grejanje, tačno onoliko koliko je stvarno potrebno.

Radijatori sa dvojnim grejnim elementom (Campaver, Naturay, Altea plus, Jobel) ekskluzivni su zahvaljujući dvostrukom efektu elektronskog termostata, sa prioritetom rada prednjeg grejnog elementa, dok kod konkurencije prednji i stražnji grejni element rade istovremeno što rezultira većom potrošnjom i smanjenim komforom.

Ekskluzivan izbor ugaonih radijatora (Ugaoni Campaver i Cosmos) i velik izbor boja za nekoliko modela.

Dodaci

Campa je jedini svetski proizvođač koji standardno isporučuje sledeću opremu:

 • male plastične delove za skrivanje nosača radijatora
 • lanac koji pridržava radijator (za npr. čišćenje)

Širok aosrtiman dodatne opreme: nosači peškira, police od ledenog stakla, ugaoni nosač za Cosmet. Sva ova oprema će učiniti uređaj vrlo praktičkim, kada se instalira u kupatilo ili kuhinju.

Campa download

Download Preuzmite Campa cenovnik
Download Preuzmite Campa katalog (Fra.)