open

Eko kamini Spartherm

Odličan dizajn, neuporediv nemački kvalitet, oko za detalje, vrednost za kupce, svremenski dizajn, savremen dizajn i čiste minimalističke linije.

Spartherm eko kamini Spartherm 30 godina tradicije, najnovija tehnologija. Svetski lider premium eko kamina.

Eko kamin Cabinet

Cabinet

Cabinet

Cabinet

Cabinet

Cabinet

Cabinet

Prednosti

Svaka vatra počinje sa varnicama. Unesite živost u Vašu dnevnu sobu te osetite snagu vatre. Inspirišite se uz udobnost i toplotu što se stvara uz pomoć samo jedne male varnice. Otkrijte puristički nov premium svet Spartherm kamina. Inovativno i živo, arhitektonski ansambl. Vaša svesnost je naša strast. Odličan dizajn, neuporediv nemački kvalitet, oko za detalje, vrednost za kupce, svremenski dizajn, savremen dizajn i čiste minimalističke linije. Suština kamina je sama vatra.

Ručka kamina je skrivena u sami ram, sofisticirana i elegantna. Nemački kvalitet, najbolji materijali, najpreciznija proizvodnja, odlična funkcionalnost, dugovečnost. Poluga za kontrolu protoka vazduha je minimalistička i savršeno uklopljena u elegantan dizajn kamina. Neophodan je bezbroj koraka za stvoriti najbolji svetski kamin. Jasan pogled na vatru sa 100% stakla pred Vama, jednostavno rukovanje ali i čišćenje. Tehničke inovacije sa najboljim arhitektonskim rešenjima doveli su Spartherm do svetskog broja 1. Sistem dvostrukog stakla za savršen pogled na vatru i za zaštitu od preteranog zagrevanja prostora. Podizanje i spuštanje vrata kamina sa daljinskim upravljačem.

Spartherm nemački eko kamin Otkrijte puristički nov premium svet Spartherm eko kamina. Inovativno i živo, arhitektonski ansambl. Vaša svesnost je naša strast. Odličan dizajn, neuporediv nemački kvalitet, oko za detalje, vrednost za kupce, svremenski dizajn, savremen dizajn i čiste minimalističke linije.

 

"Izvor snažnog plamena samo je mala iskra." - Dante Alighieri -

"Reči su samo oslikana vatra, ali pogled je sama vatra." - Mark Twain -

Eko kamini Spartherm

Dobitnik Nemačke nagrade za najbolji dizajn 2016.

Eko-spartherm-01
Eko-spartherm-02
Eko-spartherm-03
Eko-spartherm-04
Eko-spartherm-05
Eko-spartherm-06

Spartherm eko kamini

Svaka vatra počinje sa varnicama. Unesite živost u Vašu dnevnu sobu te osetite snagu vatre. Inspirišite se uz udobnost i toplotu što se stvara uz pomoć samo jedne male varnice.

Mi kreiramo nešto posebno za Vas. Ukoliko želite osetiti iskonsku toplotu vatre Spartherm je Vaš najbolji izbor. Naša misija je da proizvedemo visokokvalitetne dizajnerske eko kamine koji ispunjavaju najviše svetske standarde. Naši kamini i peći kombinuju moderan i svevremenski dizajn sa inovativnim tehnologijama, bez obzira da li želite klasičan ili potpuno ekstravagantni eko kamin. Svaki od modela je u skladu s najvišim standardima proizvodne tehnologije, prefinjenog dizajna i skladnih estetskih linija.

Suština eko kamina je sama vatra.

Slike nekih od projekata eko kamina

Eko-spartherm-galerija-01
Eko-spartherm-galerija-02
Eko-spartherm-galerija-03
Eko-spartherm-galerija-04
Eko-spartherm-galerija-05
Eko-spartherm-galerija-06
Eko-spartherm-galerija-07
Eko-spartherm-galerija-08
Eko-spartherm-galerija-09
Eko-spartherm-galerija-10
Eko-spartherm-galerija-11
Eko-spartherm-galerija-12
Eko-spartherm-galerija-13
Eko-spartherm-galerija-14
Eko-spartherm-galerija-15
Eko-spartherm-galerija-16
Eko-spartherm-galerija-17
Eko-spartherm-galerija-18
Eko-spartherm-galerija-19
Eko-spartherm-galerija-20
Eko-spartherm-galerija-21
Eko-spartherm-galerija-22
Eko-spartherm-galerija-23
Eko-spartherm-galerija-24
Eko-spartherm-galerija-25