open

Eko kamini Dimplex - Opti Myst

Električna vatra je sigurna i može se koristiti bilo gde.

Pustite mašti na volju, ne postoji mesto gde se ne može postaviti električni kamin...

Dimplex eko kamini Vodeći na svetu za električne kamine/mističnu vatru i V-vatru (sa zvukom i varnicama).
dimplex logoi 01dimplex logoi 03dimplex logoi 02dimplex logoi 02

Verdi električni kamin

VERDI

VERDI

VERDI

VERDI

VERDI

VERDI

 • Verdi električni kamin

 • 169 900,00/din

  Cena sa porezom
Opis proizvoda

Kamin sa oblogom, beli, 68-400 insert, 2 snage grejanja 1000/2000W, 1 pakovanje, 42kg

Opti V vatra - efekat električne vatre pomoću 3D efekta!

100% 3-D efekat plamena, izuzetan dizajn i patentirana tehnologija. Mogućnost korišćenja funkcije grejanja kao centralnog izvora toplote u prostoriji. Moderne obloge u komvinaciji sa jedinstvenim 3-D prikazom. ’’Vodena vatra’’ – genijalna i svetski patentirana kombinacija svetlosti i pare za neverovatnu tehnologiju stvaranja privida 3-D stvarne vatre, i gorućih drvaca. Garancija 2 godine. Ne odnosi se na isparivač i halogene lampe što su potrošni delovi. Uz bolje održavanje produžuje se vek trajanja.

Svetlost iz sijalica pogađa vodenu paru i stvara se privid vatre, zvuči nemoguće ali radi savršeno. Kako? Ispod poklopca, na kojem se nalazi imitacija drva ili uglja, nalazi se posuda sa vodom. Ovde se voda atomizuje ultrazvukom te pretvara u finu i gustu maglu. Halogene sijalice iza rezervoara sa vodom zagrevaju vazduh koji ide prema gore (pošto je lakši) podižući maglu. Toplota tj. magla raspoređuje se celom dužinom rezervoara za vodu uz reflektovanje halogene rasvete. Rezultat je treperenje, kao kod stvarne vatre.

Neverovatno da voda, uz toplotu i svetlo sijalica, daje takav stvarni efekat. Tamna zadnja strana kamina više nije neophodna, 3-D mistična vatra vidljiva je sa svih strana. Privid vatre reaguje stvarno, kao vatra na povetarcu. Ruku slobodno stavite "u vatru", visina vatre se može regulisati. Moguće je poručiti kamine samo sa efektom plamena, ali i one sa efektom plamena i grejanjem (integrisan dodatni električni grejač) sa 2 nivoa snage.

Tehničke karakteristike
Grejanje: 2 snage grejanja 1000W/2000W/Sa insertom 68-400
Dimenzije (Š/V/D): 78/143/45 cm
Težina: 1 pakovanje 42 kg
dimplex

Opti-myst® kamini

Opti V vatra - efekat električne vatre pomoću 3D efekta!

100% 3-D efekat plamena, izuzetan dizajn i patentirana tehnologija. Mogućnost korišćenja funkcije grejanja kao centralnog izvora toplote u prostoriji. Moderne obloge u komvinaciji sa jedinstvenim 3-D prikazom. ’’Vodena vatra’’ – genijalna i svetski patentirana kombinacija svetlosti i pare za neverovatnu tehnologiju stvaranja privida 3-D stvarne vatre, i gorućih drvaca.

Garancija 2 godine. Ne odnosi se na isparivač i halogene lampe što su potrošni delovi. Uz bolje održavanje produžuje se vek trajanja.

Svetlost iz sijalica pogađa vodenu paru i stvara se privid vatre, zvuči nemoguće ali radi savršeno. Kako?

Ispod poklopca, na kojem se nalazi imitacija drva ili uglja, nalazi se posuda sa vodom. Ovde se voda atomizuje ultrazvukom te pretvara u finu i gustu maglu. Halogene sijalice iza rezervoara sa vodom zagrevaju vazduh koji ide prema gore (pošto je lakši) podižući maglu. Toplota tj. magla raspoređuje se celom dužinom rezervoara za vodu uz reflektovanje halogene rasvete. Rezultat je treperenje, kao kod stvarne vatre.

Neverovatno da voda, uz toplotu i svetlo sijalica, daje takav stvarni efekat. Tamna zadnja strana kamina više nije neophodna, 3-D mistična vatra vidljiva je sa svih strana. Privid vatre reaguje stvarno, kao vatra na povetarcu. Ruku slobodno stavite ’’u vatru’’, visina vatre se može regulisati. Moguće je poručiti kamine samo sa efektom plamena, ali i one sa efektom plamena i grejanjem (integrisan dodatni električni grejač) sa 2 nivoa snage.

Električni kamini Dimplex

Koriste se za privatne kuće, stanove, javne prostore kao što su hotelski lobiji, barovi ili restorani...

01
02
03
04
05
06

O proizvođaču

Logorska vatra je lepa ali, nažalost, mora ostati napolju. Ukoliko želite zadržati vatru u kući stvari postaju komplikovane jer dimnjak mora biti bezbedan, uz poštovanje svih zakonskih i ekoloških zahteva. Ukoliko se odlučite za električnu vatru ona Vam može doneti savršeno rešenje bez napora i ikakvih nevolja. Da bi uživali u prijatnoj atmosferi potrebna je samo električna utičnica...

Poređenje sa kaminima na drva

 • Bez emisije
 • Bez oslobađanja CO2
 • Bez zaprljanja prostora
 • Bez potrebe za sigurnom udaljenosti od kamina
 • Bez mogućnosti požara
 • Bez drva

Za novogradnju i renoviranja

 • Bez velikih ulaganja
 • Bez komplikovanih pravnih ograničenja
 • Bez problema provetravanja
 • Bez negativnog pritiska što mogu izazvati ventilacioni sistemi

Pitanja i odgovori

Dimplex download

Download Preuzmite Dimplex cenovnik